EngleskaFudbalTransferi

Lavijina želja adut Redsa, ali imaju razloga da žure!

I dalje su ipak favoriti.

Početak sezone se bliži, samim tim Liverpul svakako mora da žuri i sredi stvari u veznom redu. Na odlaske iz rane faze prelaznog roka nadovezao se i Džordan Henderson, uskoro se očekuje da ode i Fabinjo, videćemo da li i Tijago Alkantara. Samim tim, uprava je pod moranjem da obezbedi što hitnije Jirgenu Klopu barem još jednog novog vezistu, videćemo da li i više njih ili je plan da se uz Dominika Šobošlaija, Aleksisa Mekalistera i bar još jedno novo lice u vatru bace mladi fudbaleri koji su već tu.

Nije tajna, želja je Romeo Lavia. Odbio je Sautempton bez razmišljanja prvu ponudu sa Enfilda, procenio je mladog vezistu na 50 miliona funti i ne odstupa od te cene. Liverpul sprema drugu, od oko 45 miliona funti uključujući bonuse. Smatraju Redsi da je želja igrača da im se pridruži jak adut da i oni delimično isteraju svoje.

Možda je to i barem delimično rizik. Ben Jakobs piše da je Čelsi spreman da ponudi okruglo 50 miliona, koliko Čelsi traži. I on je doduše uveren da je Liverpul favorit, ali to neće sprečiti Čelsi da barem proba da se umeša i izvrši pritisak. Ako ćemo pravo, ne bi im bio prvi put da nekome pokvare planove…

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet