ABAEvroligaKošarka

Lazarević: Bitno je da je ekipa pobedila i da je taj momentum dok sam bio u igri bio dobar

Dolazak Duška Ivanovića na klupu Crvene zvezde značio je poprilično za krilnog košarkaša koji je dodatno napredovao u svojoj igri radeći sa njim, što je i potvrdio u razgovoru za Mondo.

– Znao sam da dolazi veliki stručnjak i to sam gledao kao jedno veliko iskustvo za mene jer je on čovek koji i iz igračkih i iz trenerskih dana ima renome. Na meni je bilo samo da iskoristim priliku da radim sa velikim trenerskim imenom kome želim da se nametnem treningom i radom. Ne treba to da budu neke spektakularne stvari, ali da on vidi da ja mogu da pomognem i njemu i pre svega ekipi. Nije tu bilo neke velike filozofije.

Prokomentarisao je Lazarević kako je to biti igrač zadatka.

– Ceo život sam takav i ne mogu da kažem navikao, svakom je drago kada da 20 poena i uhvati 10 skokova… Ali meni je najdraže kad uđem u igru i kada šta god da ja uradim, nebitno da li sam dao poen ili odigrao odbranu, da vidim da ekipa ide u pozitivnu fazu zbog toga. Kada ta pozitivna faza potraje po nekoliko minuta dok sam ja u igri, pa se onda izmenim, pa uđem ponovo i kruna toga je na kraju pobeda meni nije nije bitno da li na kraju piše 0, 2, 4, 5 ili 20 poena. Bitno je da je ekipa pobedila i da je taj momentum dok sam bio u igri bio dobar.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet