EvroligaKK Crvena zvezdaKošarka

Lazarević: Sudije su mogle da dosude neke faulove…

Dobri periodi igre Crvene zvezde nisu bili dovoljni da se ozbiljnije ugrozi Monako u 28. kolu Evrolige, sa Azurne obale se vraćaju praznih šaka.

– Dosta padova u igri, onaj najveći nas je koštao na kraju, kada smo uhvatili priključak. Držali smo se, nismo uspeli da se vratimo i rezultiralo je novim porazom.

Kadrovska situacija je uslovila da Stefan Lazarević dobije malo više minuta, korektno ih je iskoristo, sedam poena, dva skoka, po jedna asistencija i ukradena lopta.

– Znači mi, pogotovo što je evroligaška utakmica u pitanju. Nekada je dobro, nekada manje, nekada nije, ali trudim se stvarno i znači mi na individualnom planu ta šansa.

Baš preko njega Majk Džejms je pogodio poludistancu kojom je ušao u večnost kao najbolji strelac Evrolige.

– Pa definitivno mogu da kažem da je možda čak i najteži, iz razloga što te šuteve koje uzima ne možeš da mu ne dozvoliš. Napraviti tu ravnomernu podelu je jako teško, mnogo zahtevan košarkaš za čuvanje. Sudije su mogle da dosude neke faulove koje je pravio, u nekoliko trenutaka je i mene nagazio na nogu, ali to je najbliže što mogu da mu budem blizu, da ispariram… Baš sam komentarisao sa nekim na terenu, šta da radim… I tu odbranu sam dao maksimalno, na meni se zalomilo da budem taj, ali stvarno mu svaka čast, čestitam mu. To je jedan ogroman podvig, sigurno će on nastaviti i ubuduće tako.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet