FudbalSrbijaVESTI DANA

Lazetić: Bili smo protiv odlaganja utakmice sa Zvezdom

Crvena zvezda i TSC su odučili da iskoriste pravo i odlože svoju prvenstvenu utakmicu, kako bi odmorili za predstojeće mečeve, dok se o tome oglasio i trener fudbalera iz Bačke Topole, Žarko Lazetić.

„Ja sam protivnik odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim… Mislim da nije prema svim protivnicima korektno“, navodi Lazetić.

Slična situacija je bila nedavno, kada je TSC igrao protiv Radničkog, između dva meča sa Bragom.

„Ja nisam želeo da odlažem ni Radnički Kragujevac kada smo imali pravo, između dve Brage i zbog toga smo protiv Brage u drugoj utakmici izgledali kako smo izgledali, jer je bilo malo razmaka. Ali, takva su pravila svuda u Evropi. Svi imaju utakmice na tri dana, mi smo sada u tome, spremali smo se za to. Spremao sam igrače na to da igraju na tri, četiri dana. Imamo roster da to igramo. Možda bi primili pet golova i u petak uveče došli iz Londona, hipotetički, nama odlaganje možda i odgovara, ali ja to nisam želeo, niti TSC“, kazao je on.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet