FudbalSrbija

Lazetić: Idemo u dobrom smeru

Posle dva kola bez pobede TSC u Bačkoj Topoli danas dočekuje Mladost GAT s namerom da se protiv ovog rivala vrati na pobednički kolosek.

– Posle samo dve nedelje Lintinog rada se može proceniti šta ekipa Mladosti želi i kako igra. Vidi se da im opredeljenje nije da se brane u niskoj zoni, što su protiv Partizana pokazali do poslednjeg minut. Nama to govori da moramo biti spremni za sve faze igre, da se prilagođavamo, adaptiramo i učinimo sve što je u našoj moći odigramo dobru utakmicu i dođemo do povoljnog rezultata.

Desili su se i neki neočekivani rezultati ali je utisak sa početka sezone ipak poprilično pozitivan.

– Uslove koje ovde imamo ne doživljavamo zdravo za gotovo i pokazaćemo da smo spremni da nosimo teret favorita koji nam po rezultatu na nekim utakmicama nije prijao. Ipak, po igri se nije desilo da je neko bio bolji od nas i da zato nismo pobedili. Dokle god je tako, ja stojim iza momaka 100 odsto i prezadovoljan sam kako rade i kako se ponašaju. Idemo u dobrom smeru i posle šestog kola smo, bez obzira na neke neočekivane rezultate, u dobroj poziciji. Igrali smo samo dve utakmice na domaćem terenu na kome svi očekuju više, zato radimo na tome da obradujemo navijače i verujem da krećemo u tom smeru.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet