FudbalLiga šampiona

Lazetić: Ivanjica je sada naša Liga šampiona

Dve pobede od po tri gola razlike, trener TSCa- smatra da je Braga bolja, ali ne baš toliko koliko rezultati ove dve utakmice pokazuju.

Kada se pogleda na kraju, ispada da je Braga mnogo, mnogo bolja od nas, što ne mislim. Jeste bolja, kvalitetnija i spremnija, ali mi smo joj olakšali. Pre svega je to moja krivica, previše smo se fokusirali šta ćemo da radimo sa loptom, a nismo obratili pažnju da defanzivno budemo agresivni i blizu, protiv ekipa kao što je ova. Tu smo bili mlaki. Prvih desetak minuta je ličilo na nešto, bili smo solidni, a onda smo počeli da gubimo lopte i lako primamo kontre. Kažnjavali su svaku grešku, očigledno smo platili skupu školu. Ostaje žal kad se izgubi ovako, zameram sebi, a momci moraju da se okrenu sledećoj utakmici, u Ivanjici, to je sada naša Liga šampiona. Ove utakmice će nam pomoći u Ligi Evrope gde će nas čekati slične ekipe, a gde ćemo mi biti bolji.

Publika u Bačkoj Topoli ne može baš da bude zadovoljna ali je položila ispit, ono malo dobrih poteza, uključujući i gol Marka Rakonjca nagradila je aplauzima.

Zahvalio bih se publici, razočarali smo je sigurno, bila je bolja nego mi na terenu. Nadam se da će doći u sledećim utakmicama, a mi ćemo biti na nivou. Drugo poluvreme smo izgledali ozbiljnije i uspeli da odigramo nerešeno. Čestitam svima na prvom golu u Ligi šampiona i na prvoj utakmici.

Konstatovali su neki od novinara da je TSC bolje funkcionisao kada je prešao u sistem sa pet igrača, Žarko Lazetić se ne slaže sa tim.

Tokom priprema smo uigravali svašta, ove sezone smo u Nišu pobedili kada smo prešli na sistem koji smo sada igrali u prvom poluvremenu. Na pripremama smo bolje izgledali u tom sistemu. Bili smo mlaki, imali smo dovoljno igrača u odbrani, u Bragi smo imali mnogo veće viškove. Kao da smo posmatrali protivničke igrače, to je bio veći problem nego sistem. Hteli smo da opteretimo njihove bokove sa dva brza igrača, tako je Famalikao postigao dva gola. To je fudbal, trebalo bi da preuzmemo odgovornost za to što se desilo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet