FudbalSrbija

Lazetić: Kontinuitet će nam biti velika snaga

Glavni deo priprema završio je i tim najprijatnijeg iznenađenja Mozzart Bet Super lige, TSC se spremao za nova dokazivanja o čemu je njihov strateg govorio u intervjuu MozzartSportu.

Neprocenjivo je da su nam ovo bile treće zajedničke pripreme, što je privilegija. Dobro smo ih iskoristili, kontinuitet će nam biti velika snaga. Protekle su odlično, kao i prethodna dva puta, ne mogu da kažem frazu nikad bolje ili ne znam ni ja šta, ali je činjenica da imamo dobru radnu atmosferu, izvanredan ambijent, jasna pravila ponašanja i principe koje treniramo. Sa te strane, nema problema, ekipu smo selektirali tako i momcima sam zahvalio baš pre utakmice sa Šturmom na izuzetnom ponašanju i odnosu prema radu, tako da je taj osnovni preduslov ispunjen.

Između dve polusezone tri nova igrača su došla u Bačku Topolu.

Pojačanjima je trebalo vremena da se naviknu na tim, kao i grupa na njih. Na poslednje dve utakmice su Radin i Cvetinović nagovestili svoje uloge i kvalitete. Adrian Seke je pauzirao, kasnije se priključio, ali je sve bolji. Najbitnije je da su odlični momci, daju maksimum svakodnevno, a imaju podršku i vreme da sa prilagode i budu najbolji što mogu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet