FudbalSrbija

Lazetić: Mi smo na neki način lovina, puno timova žele na naše mesto, možda tri ili četiri, i to je i sportski gledano normalno

Najprijatnije iznenađenje prvog dela Mozzart Bet Super lige, TSC iz Bačke Topole krenuo je sa pripremama za nastavak sezone od koga imaju velika očekivanja.

Nekoliko mladih igrača koji su već bili sa nama i tu su i dalje. Kako budu prolazile pripreme videćemo ko će od njih ostajati tu, ko će možda na pozajmicu i ko će se priključiti juniorskom timu. Od prvog dana priprema su sa nama i dva pojačanja, Cvetinović i Radin, koja treba da se uklope u grupu i budu prihvaćeni, mada mislim po našoj proceni da će oni izuzetno pojačati konkurenciju. Drugi deo sezone će biti veoma naporan i veoma izazovan za nas. Gledaćemo da dočekamo taj drugi deo dovoljno spremni za izazove ispred nas. Svi momci su dobili individualne programe koje su odradili i više nego što je predviđeno, svi su došli u jako dobrom fizičkom stanju, što znači da možemo od prvog dana da radimo sa loptom i unapređujemo igru tima.

Ekipa je jača za Milana Radina i Duška Cvetinovića, ostalo zavisi od odlazaka.

Trener uvek hoće još nekog igrača, bolje od onog što ima. Trenutno je takva situacija da smo kompletirali tim, u odnosu na možda neke odlaske koji mogu da se dese, od strane igrača koji nisu igrali dovoljno ili nisu zadovoljni minutažom i statusom u timu, pa ćemo u odnosu na to praviti moguću rotaciju. Kako sada stvari stoje to je to, ako ne bude tih odlazaka ostajemo u ovom sastavu i sa ta dva pojačanja smo kompletirali tim.

Ponovio je Lazetić koje su ambicije.

Nama je od početka sezone cilj Evropa i moje izjave su bile takve. Od TSC-a se i očekuje Evropa, s obzirom na uslove. Uspeli smo da napravimo respektabilan tim i pokazali smo da možemo da se nosimo sa svim izazovima. Na pola smo puta, četiri boda više ispred i super je to za polaznu tačku. Ima puno još da se igra i to apsolutno ništa ne znači. Znamo da pravi izazovi tek predstoje. Mi smo na neki način lovina, puno timova žele na naše mesto, možda tri ili četiri, i to je i sportski gledano normalno. Zato smo gledali da dovedemo igrače koji su dovoljno kompetitivni i mogu da se nose sa tim izazovima. Igrači koji su ovde su pokazali da to mogu. Teško ćemo ponoviti polusezonu koju smo imali. Negde smo možda i premašili očekivanja i ciljeve, ali potrudićemo se da to ostane tako ili bude bolje. Svesni smo da je to teško ali zavisi kakav će biti naš pristup. Ovde nas je dovelo to što smo išli svaku utakmicu da pobedimo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet