FudbalSrbija

Lazetić: Mi smo tek na pola puta, svi će želeti na naše mesto i svi će nas shvatati još ozbiljnije

TSC je pokazao strpljenje, dao podršku treneru i ishod je da su u ovoj polusezoni izrasli u hit Mozzart Bet Super lige, treće mesto je plod dužeg rada.

Prošle godine kada sam došao cilj postavljen ispred mene je bio plej-of. Došli smo do pozicije da se borimo za četvrto mesto i nesrećno ostanemo bez njega zbog poraza u zadnja dva kola. Možda ja kao trener nisam bio dovljno dobar i dovoljno zreo, mogu da kažem. Borili smo se na kraju za cilj koji nije bio postavljen prvobitno, ali je došao kao plod rada tokom cele godine. Uvek krenem od sebe, ja kao trener i klub nismo zaslužili da izađemo u Evropu prošle godine. Tokom leta sam dobio podršku da nastavimo tim putem kojim smo krenuli. Rezultat je relativan, često zavara. Ono što je bilo važno i meni i ljudima u klubu je da smo videli napredak u odnosu na početak i da su igrači napredovali. Tokom leta smo ostali hladne glave i, ispostavilo se, tokom ovih šest meseci da smo napravili dobru do-selekciju. Kada su dolazili igrači, na primer Krpić i Milosavić su došli kao zalog za budućnost, a igrači poput Kuveljića, Stojića, Cvetkovića su dovedeni da odmah pokažu šta znaju, a u tom trenutku kada smo dovodili te igrače je bio tu Banjac. Šlag na tortu je bio Luka Ilić.

Za polusezonu za nama klub iz Bačke Topole pokupio je pohvale i simpatije sa svih strana.

Igrači ovde i mi svi zajedno nosimo taj rezultat. Produžio sam ugovor, a od prvog dana svi osećamo da nekako može da se uživa, zadovoljstvo je raditi i napredovati i osećam se dobrodošlo, ljudi su prijatni, hoće da pomognu, ne samo igrači nego svi okolo. Teren, uslovi za rad, sve je na vrhunskom nivou, da ne pominjem stadion. Po svemu tome se negde podrazumeva da mi treba da pobeđujemo, ali svi u klubu znamo da ništa nije jednostavno. Ovo je najbolja polusezona u istoriji kluba, teško će se ponoviti. Mnogo je teško da izgubiš dve utakmice na nivou ovoliko utakmica, pored tolikih gostovanja. Fenomenalna polusezona.

Naglasio je Lazetić da pravi posao tek predstoji.

Rekao sam igračima i znaju to, mi smo tek na pola puta, svi će želeti na naše mesto i svi će nas shvatati još ozbiljnije. Možda su nas potcenili na neki način, bude hit sezone Javor, pa Voždovac, mi smo iz drugog plana došli ovde na treće mesto i gledaćemo tokom priprema da poboljšamo svaki aspekt igre da bi došli do rezultata. Često zavisi od raznih stvari, to je timski duh i poboljšanje individualnih i grupnih performansi, još uz to kad dođe i rezultat onda je sve super.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet