FudbalSrbija

Lazetić: Pohvale mojim igračima i nastavljamo niz

TSC je nastavio svoj trijumfalni hod, ofanzivnom igrom opravdao je ulogu favorita protiv Voždovca, publika je imala šta da vidi u Bačkoj Topoli.

Odlično prvo poluvreme za nas što se tiče igre i kontrole, zasluženo smo vodili. Sa druge strane, nismo bili zadovoljni, bez imalo potcenjivanja, što je bilo samo 1:0, bila je otvorena utakmica i znamo koliko je Voždovac opasan i da ima jako dobre pojedince i dobru timsku organizaciju. U drugom delu su promenili sistem i mi smo na to odreagovali nervozno u smislu da nismo imali te prostore koje smo imali u prvom. Malo smo počeli da žurimo i da brzamo sa nekim rešenjima unapred. To nas je uvelo u neke polutranzicije i mogla je utakmica da bude komplikovanija. I mi smo promenili rasproed igrača na terenu i negde smo dobili širinu u odnosu na pet igrač Voždovca u zadnjoj lini. To nam je donelo i neki mir.

Posao je u drugom poluvremenu bio olakšan posle isključenja Damjanovića.

Crveni karton je sigurno uticao i drugi gol je prelomio utakmicu koja je otišla u neko utrkivanje da dajemo golove, to uopšte nije baš bilo realno. I 3:0 je veliki rezultat, ali utakmica nije bila takva u šta se pretvorila u poslednjih petnaest minuta. Voždovac je negde pao, a mi smo pomislili da smo Brazilci i počeli da igramo slobodno, onako kako bi trebali da igramo stalno – i kada je 0:0 i kada gubimo. Pohvale mojim igračima i nastavljamo niz.

Šlag na tortu bio je evrogol Đakovca.

Gol Đakovca je malo više improvizacija samih igrača, Voždovac je imao igrača manje i ostavio jednog igrača gore, mi jesmo sa klupe komentarisali da može da mu odigra ali kvalitet igrača je da prepoznaju situaciju i iskoriste je.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet