FudbalSrbija

Lazetić: Samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija

Sjajnu polusezonu TSC je završio trijumfom, tri boda protiv niškog Radničkog lep su završetak jednog ciklusa u kome je ekipa iz Bačke Topole postala hit Mozzart Bet Super lige.

Utakmica je krenula onako kako smo i počeli poslednje dve, odmah gol na početku. To je možda i oslobodilo Radnički iz Niša jer su počeli da igraju sigurnije, mi nismo bili defanzivno kako inače budemo, lakše su nas spuštali. Imali smo vrhunsku šansu preko Vukića da prelomimo utakmicu. Bilo je teško kako je i uvek protiv Radničkog, veliki pritisak. Prvo poluvreme smo išli napred previše igrača u istoj liniji, nismo imali obezbeđen povratni pas, tu su nas kontrirali da kažem, mada su pozadi igrači bili dobri na lopti. Na poluvremenu smo se reorganizovali i drugi deo super sa naše strane. Imao je Radnički šansu iz naše greške, a Cvetković se iskupio za tu grešku i postigao prvi gol za TSC.

Ovo je bila prva prilika da se sumira odlična polusezona.

Polusezona kakvu nismo mogli da zamislimo. Ukupno sa kupom 21 utakmica, 13 pobeda, šest nerešenih, samo dva poraza. Nisam siguran da ćemo moći to da ponovimo. Mislim da je to učinak za respekt. Prošle godine smo na polusezoni imali 26 bodova, sada imamo 39, prošle godine pred plej-of 41 sada smo već na 39 sa manje utakmica. Skidam kapu igračima, manje više na današnjoj pobedi, više na svemu do sada. Mogli su i da izgube danas, što se tiče svega do sada, ponašanja, treninga, mislim da je to rariret i skidam im kapu.Čestitam celom klubu i mislim da smo na dobrom putu da ispunimo cilj ove sezone, da izađemo u Evropu. Sada je bitno da se igrači dobro odmore, i da probamo da se pojačamo i unapredimo igru. Dobra je početna pozicija, imamo prednost ali ne smemo da se uspavamo. Da je sad kraj prvenstva bili bismo presrećni. Idemo na odmor zadovoljni ali spremni smo na to da će drugi deo sezone biti teži.

Lazetić je odbio da se na konferenciji pojavi zajedno sa Lalatovićem koji je ponovo imao otrovne komentare.

Nisam hteo da prisustvujem zajedničkom izlaganju sa Lalatovićem jer znam kuda bi to vodilo. On bi počeo svoju priču, teorije zavere, ja samo želim da pričam o fudbalu, ne želim da budemo deo rijalitija.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet