FudbalSrbija

Lazetić: Trudićemo se da u nastavku sezone dodatno napredujemo

Pobedom nad Radničkim u Kragujevcu, TSC je nagovestio da su mu apetiti porasli, shodno partijama u dosadašnjem toku sezone imaju argumente da sanjaju i drugu poziciju.

Znali smo da će Radnički usled odlaganja utakmice sa Partizanom imati malo vremena za pripremu današnjeg meča. Zbog toga nam je i bila ideja da u prvih pola sata budemo nešto agresivniji i da na taj način otežemo ekipi Radničkog ulazak u utakmicu. Imali smo tu sreću da smo prvu ozbiljniju šansu na meču pretvorili u gol, što je u velikoj meri usmerilo dalji tok utakmice na našu stranu i dodatno podiglo samopouzdanje igrača. U drugom poluvremenu je Radnički pokušao da nas pritisne, imao je tu jednu dobru priliku koja je mogla da preusmeri utakmicu u njihovom pravcu, ali je srećom po nas nisu iskoristili. Čestitao bih ovim putem mojim igračima na izvanrednoj igri i pobedi.

Prezadovoljan je Lazetić učinjenim do sada, spušta loptu i obećava da će ekipa tražiti napredak u igri do kraja sezone.

– Sama činjenica da smo mi prošle sezone nakon 37 odigranih kola imali saldo od 48 osvojenih bodova, a da sada imamo 49, predstavlja svakako veliki iskorak za nas. Trudićemo se da u nastavku sezone dodatno napredujemo u igri i naravno da nastavimo sa osvajanjem bodova, kako bismo se dodatno približili ekipama iz samog vrha tabele.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet