EngleskaFudbal

Lebef: Čelsi je uništen, igrači nemaju ništa u srcu i mozgu

Bivši defanzivac Čelsija poznat je po oštrim kriticama prema svemu što se dešava na Stamford bridžu trenutno, još više je raspalio nakon što je Barnli sa igračem manje odneo bod u 29. kolu Premijer lige.

Žao mi je, ali ljudi iz rukovodstva su uništili ovaj klub. Sa tim se moramo suočiti. Kako to ponovo izgraditi? Ne znam, dugo će potrajati. Dosta sam pričao o tome i dosta mi je da se ponavljam… Sve dok nemate ljude na koje možete da se oslonite, odnosno na iskusne igrače, ne možete ništa da izgradite. Ovo je ono sa čime se suočavate kada pokušavate da izgradite tim akademije.

Nije štedeo ni igrače, Frank Lebef je za ESPN udario i na ekipu koju cela engleska javnost kritikuje za nedostatak karaktera i zalaganja.

Igrači nemaju izdržljivost, nemaju ništa u srcu i mozgu. Ne znaju šta rade… To je neprofesionalno i nepravedno prema ljudima koji vole ovaj klub. Dosta mi je. Barnli je sa deset igrača trebalo da dobije utakmicu. Čelsi protiv Barnlija… To je kraj. Čestitam navijačima što još uvek mogu da odu na Stamford Bridž da to gledaju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet