ABAEvroligaKošarka

Ledej: Imamo idealan miks mladih i starijih igrača

Pojačani Partizan sprema se za novu sezonu u kojoj se očekuje mnogo više od prethodne, svestan tih očekivanja ali i potencijala tima je krilni centar koji je to podelio u razgovoru za MozzartSport.

Imamo dobru grupu momaka, doveli smo veterane da nam pomognu. Imamo idealan miks mladih i starijih igrača, tačnije, nemamo stare igrače, imamo iskusne igrače koji su veterani u Evroligi i znaju šta je potrebno kada se takmičite na elitnom nivou. Uzbuđen sam kako izgledamo, biće potrebno da stvorimo hemiju, ali tu je trener Obradović da nam pomogne da pronađemo formulu i da krenemo da radimo. Dosta se očekuje od nas.

Kazao je Ledej da je ovog leta trenirao više nego ikad ranije.

Kada sam se vratio u SAD, odmarao sam jedan period. Bilo mi je potrebno da se regenerišem, ali sam ubrzo počeo sa radom. Iskreno, ne znam da li sam nekada više trenirao nego ovog leta. Pokušavao sam da ne prekidam seriju dobrih treninga, da se uvek nadogradim na ono što sam prethodni dan uradio, ispostavilo se da se serija dobrih treninga baš odužila tokom leta i zadovoljan sam što je tako ispalo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet