FudbalOstale ligeTransferiVESTI DANA

Leonardo: Maringu sam odabrao zbog porodice i projekta kluba

Nekadašnji ljubimac Partizanove publike vratio se u Brazil posle skoro 11 godina igranja u inostranstvu. Kao narednu destinaciju i klub u kome će pokušati da se vrati na scenu posle pauze odabrao je niželigaša Maringu koji se takmiči u jednom od tamošnjih regionalnih šampionata.

– Odabrao sam Maringu i povratak u Brazil iz nekoliko razloga, prvo zato što sam blizak sa svojom porodicom, koja je iz Andire, drugo zato što sam upoznat sa projektom kluba, poznajem ljude koji su ovde i želim da pomognem, da budem deo rasta Maringe, i treće jer ovde postoje fantastični uslovi za trening i oporavak. Klub je sastavio veoma kvalitetan tim za ovu sezonu i siguran sam da ćemo ostvariti početne ciljeve, a to je da se Maringa plasira na nacionalnu scenu, a kasnije i da napadnemo trofej.

Zadovoljstvo ovim poslom izrazio je i prvi čovek kluba, Žoao Vitor Mazer.

Leonardo je sportista sa odličnim karakteristikama, veoma bogatim međunarodnim i sa inostranim ponudama. Jedino ga je bilo moguće dovesti ga, jer je razumeo projekat, shvatio je našu ideju i danas smo u prilici da mu omogućimo da se vrati u Brazil. Veoma verujemo u Leonarda i siguran sam da će nam pomoći da postignemo velike stvari u šampionatu Paranaaensea.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet