EvroligaKošarkaVESTI DANA

Lesor: Osećam privrženost prema ovom klubu, Partizan je moja porodica

Poklopili su se rođendan sina i gostovanje francuskog centra sa Panatinaikosom u Beogradu. Porodica je odlučila da na proslavu pozove navijače Partizana i ljude iz kluba, svi su se rado odazvali.

– Lepo je bti ovde. Kao što ste videli, svi moji bivši saigrači su ovde. Stvarno sam mnogo srećan što ih vidim. Ludo je što dolazim ovde baš na rođendan mog sina, ali lepo je što smo imali priliku da ga proslavimo ovde, sa ljudima koje doživljavamo kao porodicu.

Matijas Lesor će morati sutra uveče morati da ostavi emocije po strani, iako je u razgovoru za klupsku televiziju priznao da to neće biti lako.

– Sigurno će biti pomešanih osećanja. Još uvek razmišljam o pristupu. Pokušavam što je to više moguće da se ponašam kao da je to utakmica kao i bilo koja druga, ali znam da to neće biti tako. Činjenica je da osećam privrženost prema ovom klubu. Sutra će biti dosta emocija. Ipak, dolazim ovde sa svojim sadašnjim timom da pobedimo utakmicu, i nadam se da će tako biti.

Zahvalio se ljubimac navijača svima koji su došli na proslavu rođendana, iznenađen je time koliko ga svi u crno-belom delu Beograda i dalje cene.

– Sada želim samo da se zahvalim svima što su došli na rođendan mog sina. Dosta je emotivno da dođem ovde i vidim toliko ljudi. Nisam očekivao da dođe toliko ljudi. Pokazuju mi ljubav i nakon što sam otišao, to pokazuje da je Partizan moja porodica.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet