FudbalŠpanija

Levandovski: Lagali su me

Nakon osam godina Robert Levandovski je napustio Bajern i prešao u Barselonu.

Neko vreme se pričalo da je Levandovski ljut i da želi transfer, jer je uprava želela da ga zameni Halandom. On je glasine demantovao, a i Haland je prešao u Mančester Siti.

„Nema to veze sa Halandom. Ja sam čovek kojem je istina najvažnija, pa i kad boli. Ne želim da vam otkrijem šta se tačno događalo, ali nije to zbog Halanda. Ne vidim zašto bi bio problem da je došao. Određeni ljudi su me lagali. Jedno su pričali, a drugo radili. Ja sam hteo da sve bude čisto i nekima je to bio problem. Osetio sam to i znao sam da je pravi trenutak da odem iz kluba. Osećam da sam sada na pravom mestu. Bilo je vreme za novo poglavlje u životu i karijeri. Dosta je politike bilo u poslednjih nekoliko nedelja kada sam pokušao da odem. Klub je pokušao da pronađe razlog zbog kog me prodaje, jer je teško objasniti sve navijačima“, rekao je Levandovski za „ESPN“.

Barselona je Bajernu platila 50 miliona eura.

„Morao sam da prihvatim takav odnos iako su pričali brojne gluposti. To nisu bile istine, ali znam da su i danas navijači na mojoj strani“, zaključio je Levandovski.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet