FudbalNemačka

Levandovski: Moja vrhunska forma tek dolazi

Jedan od najboljih napadača u istoriji evropskog fudbala igra u životnoj formi ali od sebe tek očekuje najbolje partije.

Moje godine možda zamagljuju sliku o mom pravom fizičkom stanju. Više od deset godina sam naporno radio da ne bih morao da završim karijeru u ovim godinama, već da nastavim da se razvijam i pomeram granice. Mislim da uspevam u tome. Sada imam bolje rezultate na fizičkim testovima nego kada sam imao 30 godina. U svetlu toga mogu da kažem da moja vrhunska forma tek dolazi. Osećam se sjajno, bolje nego pre dve ili tri godine.

Svoje sadašnje partije ne kvalifikuje kao dominaciju.

Ne shvatam ovo što radim kao dominaciju. Ali dokle god budem igrao fudbal davaću sve od sebe. Hoću da što duže zadržim strast i ljubav prema igri. Sve drugo doći će samo od sebe.

Levandovski ne želi sebe da poredi sa Erlingom Halandom.

To što neko ima ogroman potencijal ne znači da će postati zvezda što će sijati dugi niz godina. Ne mogu da poredim 33-godišnjeg igrača sa 21-godišnjakom. Svako ima svoj pravac i razvojni put. Naravno, Haland je odličan igrač i zadovoljstvo ga je gledati. Ali drugačiji je od mene. On igra na snagu, na brzinu. Moji su kvaliteti drukčiji.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet