FudbalSrbija

Linta: Da se otarasimo anksioznosti i krenemo u pravom smeru

Konačno je Mladost GAT prekinula niz poraza koji traje od dolaska novog trenera, remijem na Čairu, smatra šef struke, moglo bi da se uđe u niz pozitivnih rezultata.

Jedna dosta fajterska utakmica, sa dosta tranzicije i, čini mi se, jakim tempom. Nama je ovaj bod veoma značajan, čestitke mojim momcima, rekao bih da su oni to zaslužili i neku utakmicu ranije. Ja sam verovao u njih, oni u sebe, nadam se da ćemo ovo da iskoristimo da pokrenemo momentum i napravimo sada seriju dobrih rezultata. Ovo je timski bod, timska borba, mislim da će nam doneti dosta za budućnost.

Nije Linta klonuo duhom kad su se ređali porazi.

Fudbal je lep i kad je teško. Slažem se da je bila nezavidna pozicija, ali ja to volim, morali smo da radimo naporno, da sprovodimo stvari za koje smo imali uverenje da će kad-tad doneti rezultat. Išli smo dan po dan, utakmicu po utakmicu, trajalo je malo duže, ali je, ponavljam sreća lepa dok se čeka. Nadam se da ćemo ovu utakmicu iskoristiti da skinemo to breme koje smo nosili, da se otarasimo anksioznosti i krenemo u pravom smeru.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet