FudbalSrbija

Linta: Ja sigurno neću odustati, jer su ovi momci vredni i rade veoma dobro

Odlučila se Mladost GAT za promenu trenera ali to ne da nije donelo boljitak nego baš naprotiv, seriju poraza koja ne staje evo već pet kola.

U fudbalu nekad možete da radite dobre stvari, da budete vredni i posvećeni, ali da rezultat ne dođe, a s druge strane možete raditi sve pogrešno, ali da rezultat nekako dođe. Rezultat jednostavno ne ide na kratke staze. Bez obzira što sam relativno mlad čovek, 35 godina sam u fudbalu i iz iskustva znam da ako radite dobro i ako vam grupa veruje, nema šanse da rezultat ne dođe. Fudbal je kompleksan stvar… Pogledajte recimo rezultate Mančester junajteda i Liverpula od pre dve nedelje, a oni imaju jako dobre igrače. Mislite da njihov poraz od 4:0 ne boli?

Novi Pazar je svoj nalet nastavio i na Karađorđu.

Prvih pola sata je rešilo utakmicu. Znali smo da su opasni iz tranzicije i oni su iz dva pasa stigli do našeg gola i postigli pogotke. Prvo poluvreme je bilo jako loše, imali smo mnogo iznuđenih grešaka, izgubljenih duela, duge lopte su bile uglavnom njihove… Nismo energetski bili na nivou na kojem je trebalo da budemo. U drugom poluvremenu bilo je normalno da napravimo neku reakciju. Dali smo gol na vreme, imali terensku inicijativu i nedostajalo je malo umešnosti da postignemo novi pogodak. Utakmica je rešena iz njihovog najjačeg oružja, a to je tranizicija. Ja sigurno neću odustati, jer su ovi momci vredni i rade veoma dobro.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet