FudbalSrbija

Linta: Neka reči budu blage, a neka dela budu jaka

Donekle iznenađujuće ali Mladost GAT je odlučila da promeni trenera posle dva poraza iako su oba pretrpljena od timova iz vrha, bilo kako bilo, novi trener će debitovati u ponedeljak u Ivanjici.

– Očekujem da Mladost GAT bude prepoznatljiv po načinu igre, načinu ponašanja i da probamo da ispratimo trend dobrih rezultata poslednjih godina. Verujem da ćemo moći to da sprovedemo zajedno i da će to biti pečat koji ću ostaviti kao trener. Ne pretim nikome, ali želim da svako ko treba da igra protiv Mladosti kaže: ’Uh, da li baš moramo da igramo protiv njih?’ Naravno, za to je potrebno neko vreme, ne može ništa preko noći, ali voleo bih da krene u tom smeru, pa da vidimo dokle možemo da stignemo. Ne bih da dajem neka velika obećanja, što se kaže: neka reči budu blage, a neka dela budu jaka.

Lošu epizodu u Surdulici, i kratku, Linta je ostavio iza sebe.

– Onog momenta kad sam otišao iz Surdulice, na to sam zaboravio. Odrastao sam čovek i na to ne gledam nimalo tragično. Jedva sam čekao da nađem neki novi izazov, novu avanturu i mislim da sam to pronašao u Mladosti. Srećan sam što sam u Novom Sadu i u potpunosti sam usredsređen na ovaj posao koji volim, jer bez fudbala ne mogu da živim.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet