EngleskaFudbalTransferi

Liverpul u napadu na najtraženijeg štopera Evrope!

Mnogo konkretniji od konkurenata u ovom trenutku.

Za mnoge klubove su počele letnje čarolije transfer pijace. Liverpul okreće novi list sa izmenjenim sportskim sektorom u odnosu na prethodni period. Nejasno je koliko će biti aktivni na letnjem tržištu, neki od najpouzdanijih novinara najavljuju da će prioritet biti napadač i štoper. Vilijan Pačo se pominjao kao prvo pojačanje Redsa u novoj eri, nove informacije govore kako bi Arne Slot mogao da od početka svog boravka na Enfildu u timu ima najtraženijeg mladog štopera na kontinentu.

Zvanje najtraženijeg mladog defanzivca Evrope trenutno ima Leni Joro. Ovaj 18-godišnjak se do pre par sedmica povezivao sa Realom, štaviše, mnogo je novinara najavljivalo izvesnu selidbu u Madrid. Bez obzira na to što uskoro ulazi u poslednju godinu ugovora, Lil je težak pregovarač, izgleda da je to odbilo španskog šampiona za sada.

Sve vreme je Realu posao pokušavao da pokvari Pariz Sen Žermen, iz prikrajka šansu vrebao Mančester Junajted, ipak, Đanluka Di Marcio javlja da trku sada vodi Liverpul. Joro je navodno od početka davao prednost Realu, ali ako mu se ta želja ne ispuni, izgleda bi radije put Premijer lige, nego da se zadržava u Francuskoj. Redsi imaju nameru da iskoriste situaciju, logstika radi, želja je da Joro bude ulaganje za narednu deceniju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet