FudbalSrbija

Ljajić: Emocije će ostati po strani

Novi pazar danas od 15 časova dočekuje Partizan sa trojicom njihovih bivših fudbalera u timu, od toga dvojicom koji su deca beogradskog kluba.

Stoji da smo tamo odrasli, ali emocije ostaće po strani. Novi Pazar je moj grad, moj klub i sa saigračima daću maksimum kako bismo 90 minuta odigrali na najvišem nivou i pobedili. Igrači Partizana su se namestili, igraju dobro i pobeđuju. U sjajnoj su formi i iz tog razloga nam neće biti lako. Posebno mislim na Šćepu i mene, kao decu Partizana.

Priznaje Adem Ljajić ulogu favorita bivšem klubu u razgovoru za Sportski žurnal, ali ima nameru da povede saigrače ka pozitivnom rezultatu.

Partizan je ogroman, evropski klub i jedan od najvećih na Balkanu. Favorit jeste, ali mnogo verujem u saigrače. Zajedno se držimo – šef, pomoćnici, uprava i navijači – prava smo grupa koja je sve podredila cilju. Kao tim smo ozbiljni, kadri da se suprotstavimo svim klubovima u ligi, pa i Partizanu. To se posebno odnosi na utakmice kod kuće. Iz tog razloga, žao mi je što na tribinama neće biti našeg 12. igrača – navijača. Mnogo je lakše s njima.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet