ABAEvroligaKošarkaVESTI DANA

Loše vesti za crno-bele, Ponjitka malo duže odsutan

Duže nego što je to isprva saopšteno.

Moramo nažalost da citiramo sami sebe, kategorija vesti kakve najmanje volimo su one koje se tiču povređenih i odsutnih igrača u bilo kom sportu. Partizan su one zaobišle u prethodnom periodu, međutim, prvi faktor s te strane koji kvari planove je povreda Mateuša Ponjitke.

Poljski košarkaš se povredio u završnici priprema. Bol u ramenu sprečio ga je da nastupi na ABA Superkupu u Podgorici i turnirima koji su predstavljali finiš pripremnog perioda. Vratio se na teren na kratko, pokušao da pomogne timu u pojedinim utakmicama, ipak, odluka lekarskog tima je da ponovo pauzira, i to duže nego što se prognoziralo. Trenutna procena je da će Ponjitka biti odsutan tri nedelje, iako se svi nadaju da će oporavak brže teći. Ono što je sigurno je da će propustiti prva dva večita derbija u sezoni, na njega Željko Obradović neće moći da računa, za dalje ostaje da se vidi u hodu.

Određene probleme imao je Alen Smailagić, oni su u međuvremenu rešeni i čini se da je u Pireju najavio uspon u formi. Svi u crno-belom se nadaju da će to uskoro učiniti i Ognjen Jaramaz. Povratnik u redove Partizana je uspeo da reši probleme koji su ga muči do priprema, ali je izgubio veći deo leta u procesu, te će za njega biti potrebno strpljenje pre nego što pokaže zbog čega se vratio.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet