KošarkaSrbija

Lučić: Čast mi je što sam kapiten svoje zemlje

Kapiten je odigrao onako kako ga traka i obavezuje u ključnim momentima, Srbija je došla do važne pobede koja bi mogla da bude inicijalna kapisla za bolje partije u utakmicama koje slede.

Znali smo važnost utakmice, s obzirom na to da nam ove dve pobede su moranje, jer želimo da ostanemo u trci za Svetsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre, zato ovakav intenzitet i teška utakmica. Dobra stvar je da smo slavili uz sve poteškoće vezane za Vasinu povredu, nedostatak igrača na poziciji jedan. Neki igrači, pre svih Jare, su istupili i pomogli timu i dobro je da smo slavili.

Veliki otpor pružila je Grčka, vratila se iz minusa, pokazala o kakvoj se ekipi radi.

To su stvari koje dižu samopouzdanje ekipe, kao što sam rekao i malo pre i posle utakmice sa Italijom. Ovakve pobede zbliže ekipu, grade karakter tima… Znali smo da je Grčka izvanredna, pričali smo u najavi utakmice. Atletski jedna od najdominantnijih ekipa koja će se naći na EP. Dobro da smo slavili uz podršku stvarno velikog broja ljudi. Bili su nam vetar u leđa u nekoliko navrata gde smo se vraćali iz nekog deficita.

Počastvovan je Lučić što je imao priliku da povede Orlove kao kapiten.

Čast mi je što sam kapiten svoje zemlje, mislim što se doprinosa na terenu i pored njega ne menja previše. To sam što sam – bez obzira da li nosim traku ili ne – trudim se da pružim maksimum i pomognem timu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet