EvroligaKošarkaVESTI DANA

Lučić: Mogu sebe da zamislim u Minhenu i u budućnosti

Od povratka Željka Obradovića u Partizan, potom i kluba u Evroligu, apetiti navijača su porasli. Sada se sanjaju zvučna pojačanja sa utemeljenjem u realnosti, rado bi videli i neke povratnike i negdašnje ljubimce, međutim, iskusni krilni košarkaš neće biti u toj grupi, barem prema onome što je rekao za Bild. Sebe vidi u Minhenu i nakon 2025., kada mu ističe ugovor.

U godinama sam kada je samo jedno bitno – šta moje telo kažem. Ako ostanem fit i mogu da pomognem timu, definitivno mogu sebe da zamislim da ostanem u Minhenu i u budućnosti. Nisam neko ko želi da mu se ponudi novi ugovor na konto starih zasluga, a onda da ne mogu da pružim dovoljno. Iskreno, još ni ne razmišljam o periodu posle 2025. godine.

U Minhenu se evo već pet godina čeka titula nemačkog šampiona. Vladimir Lučić je bio deo poslednje generacije koja je donela taj trofej, nada se da će uspešno predvoditi Bavarce do trofeja koji navijači priželjkuju.

Svi smo u Bajernu da bismo osvajali titule. Šampionat je definitivno naš cilj. Svi u klubu želimo uspeh, svima je potrebno da slavimo. Bilo je baš davno kada smo poslednji put bili šampioni. Veličina našeg sastava je jako bitna ove sezone i to je naša prednost. Imamo dovoljno individualnog kvaliteta, igrače koji mogu da reše utakmicu. Ne očekujemo da ćemo lako da osvojimo titulu, svi su toga svesni, zato moramo da ostanemo koncentrisani do kraja. Osvajanje kupa je dobro, ali dupla kruna bila bi još bolja.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet