eSportsLeague of Legends

MAD Lions protiv G2 u finalu zimskog LEC-a

MAD Lions je uspeo da savlada KOI 3-1 u meču za plasman u finale zimske sezone gde ih čeka G2 koji je još prošle nedelje obezbedio učešće u velikom finalu.

KOI je uspeo da povede 1-0, ali nakon toga MAD Lions potpuno preuzima kontrolu nad mečom i slavi u sve tri naredne partije. Lavovi su najveću razliku napravili na topu zahvaljući sjajnom pritisku junglera Javiera „Elyoya“ Pradesa koji je na kraju i proglašen za igrača utakmice.

On je omogućio novom top lejneru ekipe Kim „Chasy“ Donghyeonu da dominira na svom delu mape, a top-jungle duetu je pružio sjajnu podršu i ostatak tima koji se mahom solidno snašao. Navijaču su posebno pozdravili plasman u finale Zdravetsa „Hylissang“ Iliev Galabova, koji je došao kao veliko pojačanje iz Fnatica i sada ima sjajnu sezonu, dok je njegov bivši tim u velikim problemima.

G2 i MAD Lions su odigrali ukupno tri partije u dosadašnjem toku lige. U prvom delu šampionata MAD Lions je slavio 1-0, ali im se G2 osvetio 2-0 pobedom u narednoj fazi turnira kada su se timovi sastali u borbi za prvo mesto B grupe.

Taj meč je prošao u znaku Dravena kog je igrao Steven „Hans Sama“ Liv i biće interesantno videti da li će ga MAD Lions večeras banovati, ili su spremili odgovor na ovog, u rukama Hans Same, izuzetno neugodnog heroja.

Finale zimskog LEC-a možete gledati od 18 časova uz direktan prenos na Sport Klub Esports TV kanalu i Sa1naTV Jutjub kanalu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet