ATPTenis

Marej: Počeće Novakov pad, ali niko ga neće dostići

Endi Marej se još uvek takmiči, bio je neko najbliži tome da povremeno ugrozi Veliku trojku, a pratio je i srednju generaciju tenisera koja u tome nije uspela.

– Mislim da Danil i ostali nisu imali sreće, jer su u ranoj fazi svojih karijera morali da se bore sa Novakom, Rafom i Rodžerom koji su tada bili na vrhuncu. Ja odlično znam kako je osvajati najveće trofeje kada se oni takmiče. Ne mislim ništa negativno o njima, ali verovatno nisu tako dobri kao ova trojica. Nije se to dogodilo samo njihovoj generaciji već mnogim.

Nova generacija sve ozbiljnije stupa na scenu i izaziva Novaka Đokovića, kad-tad će ga skinuti sa trona, kaže Britanac, ali neće se približiti njegovim rekordima.

– Rodžer je već prestao da igra, Rafa ne igra jer je povređen, samo je ostao Novak a on će uskoro imati 37 godina. Pre ili kasnije počeće njegov pad i mladi teniseri će to iskoristiti. Alkaras je već neverovatan teniser, Siner takođe, a biće još mladih tenisera koji će se probiti. Videćemo koliko će osvojiti gren slemova, verovatno puno, ali ne između 20 i 24.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet