ABAKošarka

Marinović: Ne smemo previše da tugujemo, nije smak sveta, već da se okrenemo novim protivnicima

Sezona nije dobro počela za Borac, posebno ostaje žal za porazima na domaćem terenu u neizvesnim završnicama, što je bio i slučaj sa utakmicom protiv Zadra prošlog vikenda.

– Mi smo sastavili ekipu od igrača koji su na okupu već neko vreme. Ali video sam strah kod igrača da ćemo pobediti. U odlučujućim momentima, kada je bila potrebna koncentracija, nismo je imali, pa smo primali lake koševe. To je počelo od prvih minuta i trajalo je ceo meč. Defanzivno smo bili očajni, nijedan zadatak koji smo uvežbali nismo uradili. Zadar je imao 52 skoka, a mi smo ostali na 39. To dokazuje da je bila mala borbenost mojih igrača. Tako da nismo mogli da se nadamo pobedi, već samo porazu. Pobede i porazi su sastavni deo košarke. Ne smemo previše da tugujemo, nije smak sveta, već da se okrenemo novim protivnicima.

Peta prilika za prvi trijumf je gostovanje Ciboni.

– Sledi nam utakmica sa Cibonom, samo pet dana nakon poraza od Zadra. Meč koji ćemo igrati biće veoma važan za nas, to je svima sasvim jasno. Vremena nemamo mnogo na raspolaganju, a potrebno je da uradimo analizu prethodnog susreta i uočimo gde smo sve grešili. A kada to sprovedemo u delo, sledi dobra i temeljna priprema za utakmicu sa Cibonom, koja neće biti uopšte laka. Tim iz Zagreba se nalazi u dobrom ritmu, vezao je dve pobede, tako da će sigurno protiv nas želeti da nastavi niz pozitivnih rezultata.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet