ABAKošarka

Marinović: Sam pomen Partizana nam daje silan motiv da odigramo najbolje što u ovom momentu možemo

Borac je takmičenje u AdmiralBet ABA ligi otpočeo sa pet poraza, tri u neizvesnim završnicama, od toga dva na domaćem terenu, što ne može da prija čak iako sama igra nije bila toliko loša koliko konačni ishodi pokazuju.

– Nikako ne mogu da budem zadovoljan, jer imamo pet poraza. A to niko od nas nije očekivao. Ali kao što sam već jednom rekao, pobede i porazi su sastavni deo sporta. Trenutno smo u krizi rezultata, ali se nećemo predati, već ćemo se potruditi da iz nje što pre izađemo. A jedini način je da nastavimo da vredno radimo. Potrebna nam je hitno pobeda da bi dobili elan da nastavimo da se borimo.

Da sve bude teže, danas od 17 časova u Čačku gostuje Partizan.

– U nedelju će biti praznik košarke u Čačku, u to sam ubeđen. Sam pomen Partizana nam daje silan motiv da odigramo najbolje što u ovom momentu možemo. Naravno, bilo bi glupo da pretimo Partizanu, jer je to evroligaška ekipa. Crno-beli sastav je pun odličnih košarkaša, koji godinama igraju na najvišem nivou. Dovoljno je da čovek pogleda roster, pa da mu bude jasno kakav je to tim. Nikad se nismo predali, što smo pokazali u tri utakmice koje smo tesno izgubili. Poraženi smo u poslednjim sekundama, što pokazuje da smo se borili do samog kraja. Nismo briljirali, ali nismo ni podigli belu zastavu. Tako i ovog puta moramo izađi na teren i odigrati što je moguće bolje.

Publiku ovoga puta ne treba pozivati.

– Nadam se da će dvorana biti ispunjena do poslednjeg mesta, jer će publika imati šta da vidi. Smatram da nema potrebe za nekom specijalnom pozivnicom, jer u Čačak dolazi ekipa koja igra Evroligu, a koju predvodi Željko Obradović, najtrofejniji trener.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet