ABAKošarka

Marinović: Verujem da ćemo u sledećim utakmicama pokazati svoje pravo lice

Četvrti pokušaj za Borac da se domogne prvog trijumfa u AdmiralBet ABA ligi ove sezone, večeras od 21 čas kraj Morave će gostovati Zadar.

– Zadar ima fenomenalnu, ratničku ekipu. Ekipu je sastavio od momaka koji su prošle godine mahom igrali ABA 2 ligu, a predvodi ih sjajan trener. Zadrani igraju sa dosta energije i ne respektuju nikoga. Na kraju krajeva, zato i ima dve pobede. Čak je mogao da slavi i protiv Mornara, sa kim je igrao vrlo hrabro, a izgubio je tek pred kraj susreta. Očekuje nas veoma teška utakmica, kako fizički, tako i psihički. Ali smo imali dovoljno vremena za rad i pripremu utakmice. Nadam se da ćemo ispraviti sve greške koje smo pravili, a onda će doći i dobar rezultat.

Iako je tim pretrpeo tri poraza, šef struke vidi neke elemente u igri koji daju razloga za optimizam.

– Bilo je dobrih perioda u igri tima u prva tru kola. Ali stare boljke su nas koštale pobeda u prethodnim utakmicama. Ubeđen sam da možemo da igramo mnogo bolje, a verujem da ćemo u sledećim utakmicama pokazati svoje pravo lice.

Pozvao je Marinović publiku da pomogne Borcu.

– Nadam se da će naši navijači prepoznati trenutak i da će doći u velikom broju. Njihova pomoć nam je preko potrebna. To je bilo očito u utakmici protiv FMP-a.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet