eSports

Marko Roksić zbog tzv. Kosova odustao od Svetskog Kupa!

Marko Roksić nije želeo da izneveri svoju zemlju.

Veliki skandal desio se u kvalifikacijama za Svetski Kup. Reprezentaciju Srbije je u efootballu predstavljao Marko Roksić, koji važi za najboljeg srpskog igrača u pomenutoj kategoriji. Ipak, organizacija pod imenom SESA je odlučila da ga stavi u grupu sa igračem iz tzv. Kosova, te tako dovede u situaciju da bira između obraza i novca. Odluka je za njega bila laka.

Poštovani ljubitelji sporta i esporta. Danas se dogodilo nešto što je nedopustvo od strane neke organizacije, da igrač sam bira i donosi odluku u situaciji gde odluka ima direktno političku konotaciju. Naš najbolji igrač u efootballu, Marko Roksić, je bio deo kvalifikacija za odlazak na Svetski Kup u Rijadu. U grupi je bio sa igračem koji predstavlja tzv. reprezentaciju Kosova.

Marku je bila dovoljna jedna pobeda u toj poslednjoj utakmici kako bi se kvalifikovao na Svetski Kup direktno. Roksa je ispred novca i odlaska na jako takmičenje sam doneo odluku da ne igra meč i tako direktno naškodi sebi i izgubi mesto za direktan odlazak!

Marko je ovako pokazao koliko poštuje svoju zemlju, koliko poštuje ustav Republike Srbije i da mu je svoja nacija i narod ispred bilo kakvog uspeha i novca„, stoji u saopštenju dostavljenom medijima.

Autor: K.S.

2 Komentari

  1. Embark on a unique gaming journey with mpl game. Discover a range of games, each crafted to perfection, ensuring hours of entertainment and ample opportunities to win.

  2. Technomantu APK is not just an application; it’s a commitment to ensuring your Instagram profile shines the brightest. Delve into its rich features, and let your content resonate with a broader audience than ever before.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet