MuškiRukomet

Marsenić: Na novom smo početku

Kapiten žali za boljim izdanjem protiv Francuske.

Ne znam šta bih rekao da opravdam prvo poluvreme. Ne znam da li smo bili uplašeni ili nismo verovali da možemo da igramo sa Francuskom. Videlo se u nastavku da možemo s njima. Da smo bar upola odigrali ako u drugom poluvremenu, verovatno bi bilo zanimljivije.

Bez obzira na eliminaciju u grupnoj fazi svesni su svi da je ovo samo etapa na dugom putu.

– Fali nam iskustvo igranje na ovako velikim takmičenjima. Nadam se da će nam se priključiti neki iskusniji igrači u narednom periodu. Treba dobro da anliziramo, da svako vidi gde je grešio kao bismo u budućnosti imali bolje rezultate. Na novom smo početku.

Ostaje pitanje da li bi u kompletnom sastavu moglo bolje.

Da smo bili kompletniji, sigurno bi to bilo bolje. Nije ovo alibi, ali jednostavno, imali smo smanjenu rotaciju. Petar Đorđič nam je baš nedostajao. On nam je jedini šuter koji može da daje golove sad evet metara i više. Dosta smo na njegovim šutevima bazirali igru. Moramo da radimo u budućnosti na napadu. U odbrani smo pokazali da možemo da se nosimo sa svima, da spustimo i najbolje selekcije na mali broj pogodaka.

Marsenić se zahvalio navijačima.

Drago mi je da su nas bodrili u ovako velikom broju. Nisu odustali i kada smo gubili sa deset pogodak razlike. Verujemo da ćemo u budućnosti da ih obradujemo.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet