MuškiRukomet

Marsenić: Verujem u ovu ekipu više nego ikad

Zamenik kapitena nije bio toliko nezadovoljan utakmicom protiv Nemačke, činjenicu da nam ovakav poraz teško pada tumači kao napredak.

Šteta, odigrali smo dobar meč. Na početku smo imali problema sa odbranom, primali smo lake golove, ali sam zadovoljan kao smo odigrali u nastavku, kako smo pokazali reakciju, pogotovo posle minus 5. Ako zbog nečeg treba da budem srećan u ovoj nesreći je što su svi u svlačionici bili potišteni. Porasli su nam apetiti. Da nam je neko rekao pre tri godine da ćemo mi na Svetskom prvenstvu da izgubimo sa golom razlike od Nemačke, svi bismo oberučke prihvatili. Šta je tu je, idemo dalje, sledi Katar. Učinićemo sve da se psihički i fizički oporavimo, da pobedimo i odemo sa dva boda u narednu rundu. Verujem u ovu ekipu više nego ikad i siguran sam da ćemo protiv Katara da pokažemo pravu reakciju.

Odbrana će morati svakako da bude bolja nego u prvom poluvremenu protiv Nemaca.

Nemačka igra brz rukomet. Stvarali su nam problema, utrčavanjem iza naših leđa. Bilo je bolje u drugom poluvremenu. Promašili smo i nekoliko zicera kada je bilo najvažnije. Ovo će nam sigurno biti dobra pouka, da budemo pametniji za sledeće susrete.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet