MuškiRukomet

Marsenić: Žreb nam nije bio naklonjen, ali idemo na prolaz

Kapiten deli mišljenje da je Slovenija kao potencijalni rival najteži mogući.

Što se tiče potencijalnih rivala u baražu za Svetsko prvenstvo, rekao bih da je Slovenija apsolutni favorit u dvomeču sa Italijom i da će oni biti naš protivnik u aprilu. Kao i dosta puta poslednjih godina žreb nam nije bio naklonjen, ali idemo na prolaz naravno.

Respekt da, predaje nema.

Slovenija je vrhunska ekipa sa dosta iskusnih i odličnih igrača, tako da sigurno neće biti ni malo lako. Imaju vrhunske individualce, odlične srednje bekove, dobre pivote, odlična krila, tako da nas očekuje težak posao. Ali ubeđen sam da ako budemo kompletni, ako ne budemo imali probleme kao što je to bio slučaj sa korona virusom i povredama pred Evropsko prvenstvo, što nas je i koštalo plasmana u drugu fazu, da ćemo uspeti da prođemo i da ćemo igrati na tom Svetskom prvenstvu koje svi žarko iščekujemo.

Marsenić se nada da će selekcija pre svega biti kompletna.

Najbitnija stvar je da budemo kompletni i da nemamo nikakvih problema što se tiče virusa i povreda, zato što pred Evropsko prvenstvo praktično nismo odradili ni tri treninga zajedno i nažalost nismo mogli da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Kada smo kompletni i ja i igrači i ceo stručni štab znamo kako je to izgledalo dok nas korona nije pokosila. Ubeđen sam će nam dobra priprema u martovskom okupljanju odlično poslužiti za dvomeč sa Slovenijom.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet