EUROFrancuskaFudbal

Matić: Nemačka je favorit, Engleskoj uvek nešto fali

Evropsko prvenstvo počinje za manje od mesec dana, polako već saznajemo učesnike, objavljuju se širi spiskovi. iznose prognoze. Nakon što smo videli čime raspolaže njihov selektor, Englesku su mnogi proglasili favoritom, ne i naš bivši reprezentativac koji je u podkastu Alesto izdvojio Nemačku kao svog kandidata za kontinentalni tron.

Mislim da Engleska nije. Po meni je Nemačka favorit, gledao sam ih protiv Francuske, igraju sjajan fudbal. Taktički veoma dobro, vrhunski se poznaju što je retkost u reprezentacijama. Igrali su kao da su klub i kao da su non-stop zajedno. Oduševio sam se kako su odigrali protiv Francuske. Po meni su oni favoriti, pogotovo što igraju kod kuće. Engleska ima potencijal, ali uvek im nešto fali da završe posao do kraja. Doguraće daleko, ali ako ih Srbija pobedi prvu utakmicu onda neće.

Nekako je ova sezona za njega bila simbolična. Odmah nakon što je dres jednog kluba zamenio drugim, Lion je poražen od Rena, međutim, pokazalo se da je na kraju Nemanja Matić promenio stvari i ekipi pomogao da od borbe za opstanak dođe do borbe za evropska takmičenja.

Na dan kada sam potpisao ugovor Lion je izgubio od Rena, ali dobro. I pričao sam da je Ren dobra ekipa, da imaju odlične mlade igrače, kao i sve ekipe ovde u Francuskoj. Teška je liga, brzo se igra, na gol više… Klub kao što je Lion ne zaslužuje da bude u donjem delu. Nije lepo kada vidite svoj tim u crvenoj zoni, ali znao sam da će biti bolje, gore nije moglo. Iz utakmice u utakmicu smo igrali sve bolje, kockice su počele da se slažu i atmosfera se popravila, kao i rezultati

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet