FrancuskaFudbal

Matijas Pogba ponovo opleo po bratu

Brat Pola Pogbe, Matijas Pogba, se danas oglasio na svojim društvenim mrežama, te ponovo pokušava da diskriminiše svog brata.

Francuska policija je nedavno uhapsila pet osoba zbog sumnje da su ucenjivali igrača Juventusa, koji tvrdi da je u sve umešan i njegov brat.

“Moj brat je licemer, manipulator i kriminalac. Uvek je bio okružen delikventima i kriminalcima. I danas je. Problem je što ih je koristio da stekne status na ulici, da radi poslove sa njima i što su oni u njegovo ime prosipali nečiju krv. Ostavio je porodicu na milost i nemilost bandita. Neki od naših rođaka su već napadani i bili upucani zbog njega i njegovih prijatelja. On je za to vreme živeo u svojoj tvrđavi sa gomilom telohranitelja. Što je koštalo”, rekao je Matijas.

Ponovio da je Pol u stalnoj komunikaciji sa vračem koji je bacao čini na njegove saigrače.

“Šest godina je Mams bio desna Polova ruka, a poslednje četiri godine ga je koristio kao glavnog posrednika između njega i vrača kojeg je predstavljao kao ujaka. Pol se samo pretvarao da mu je Mams prijatelj, a zapravo ga je iskorišćavao da na čudna mesta nosi nepoznatim ljudima torbe sa novcem. Mams se na kraju uplašio svega, pobegao od Pola i sve ispričao”.

On tvrdi da zna za šta je Pol koristio vradžbine.

“Zadaci su mu bili da predvidi budućnost, pomogne Polu da zablista, pojača mu kvalitete, baca zle čini na saigrače i protivnike. Saradnja vrača i Pola je počela 2016. godine. Verovao je da mu je vrač pomogao da osvoji Ligu Evrope sa Junajtedom u finalu protiv Ajaksa, a tražio je od njega da mu pomogne da osvoji i Evropsko prvenstvo u Francuskoj tog leta. Čudne stvari su se dešavale tada. Kao na primer, oblak leptira koji se pojavio pre jedne utakmice”, zaključio je Matijas Pogba.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet