FudbalSrbija

Matijašević: Verujem da smo dobili trenera koji će ostvariti ambicije kluba

Lutao je Čukarički tokom sezone s odlukama oko trenera, treće mesto je ipak osvojeno a sada se ključevi ekipe predaju u ruke Dušanu Kerkezu.

– Verujem da smo dobili trenera koji će ostvariti ambicije kluba, a zna se kakva su očekivanja u Čukaričkom. Ujedno, zadržali smo kostur tima, one najvažnije igrače, ostvarili nekoliko odličnih transfera. Na nama je da se sada bavimo prelaznim rokom i pojačanjima, sve u dogovoru sa stručnim štabom. Čeka nas zahtevna sezona, sa mnogo izazova.

Debitant u srpskom fudbalu dobro zna šta ga očekuje na Banovom brdu.

– Drago mi je da sam se vratio u Srbiju, posao u Čukaričkom je prvi trenerski angažman u mojoj zemlji. Kompletirali smo stručni štab, sad nas očekuje veliki posao, radujemo se izazovima u novoj sezoni. Okupićemo se 7. juna na našem stadionu, posle devet dana putujemo u Sloveniju, gde će ekipa odraditi pripreme na Bledu. Insisitirali smo na jačim rivalima, s obzirom na to da nas očekuju i obaveze u kvalifikacijama za Ligu konrefencija, a u Evropi lakih protivnika nema. Pre mečeva na međunarodnoj sceni imaćemo obaveze i u Super ligi, start sezone biće od velikog značaja za sve nas.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet