FrancuskaFudbalVESTI DANA

Mbape doneo odluku o nastavku karijere? Mediji jedno, porodica drugo

Francuski mediji bruje.

Od gotovog – veresija, tako ispada ishod za Real Madrid. Mesecima je izgledalo da je prelazak Kilijana Mbapea na leto u špansku prestonicu samo pitanje trenutka te da je Pariz Sen Žermen pogrešio što je odbijao astronomske ponude za svog najboljeg fudbalera, na kraju će se strpljenje isplatiti.

Polako se stidljivo nagoveštavalo da Sveci nisu potrošili sve adute. Navodno, Mbapeu novac nije primarni faktor, svakako će zaraditi puno koju god opciju da odabere, ključan je sportski motiv. Tačnije, koliko god ga motivisala davnašnja želja da bude deo Kraljevskog kluba, podjednako mu je stalo da Parižanima donese toliko željeni trofej šampiona Evrope i tako se upiše u istoriju kluba. Navodno, prema tvrdnjama različitih izvora, 23-godišnji as je želeo garancije da će Pariz Sen Žermen moći da mu garantuje projekat koji bi ga motivisao da ostane na Parku prinčeva i napadne Ligu šampiona.

Izgleda da su Sveci u tome i uspeli, barem tako tvrdi Le Parizijen. Ovaj list je upravo izašao sa informacijom da su dve strane u načelu dogovorile produžetak saradnje, dvogodišnji ugovor sa opcijom produžetka na još jednu, samim tim Real ostaje bez svoje primarne mete.

U međuvremenu se oglasio i Fabricio Romano sa demantom od strane bliskih ljudi samom igraču, usledila je zvanična izjava majke francuskog fudbalera koja tvrdi da Mbape još uvek razmišlja i nije doneo konačnu odluku, te nam ostaje da vidimo da li je informacija francuskih medija pouzdana ili trčanje pred rudu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet