ATPTenis

Međedović: Đoković je veći čovek nego teniser

Osvajač NextGen turnira se nakon velikog uspeha oglasio saopštenjem za javnost koje je preneo Teniski savez Srbije.

Nakon velikog uspeha želim svima, koji ste me na bilo koji način podržavali i bodrili, od srca da zahvalim. Iako većina vas nije mogla biti na tribinama ipak ona topla ljudska briga i podrška dođe do svakoga i to kada je najpotrebnija. Ta energija koja dolazi pomaže i na terenu gde nije dovoljna samo fizička spremnost već i ona unutrašnja, za kojom svako od nas traga. Vaša energija je došla do mene u najpotrebnijem trenutku. Naravno, svaki sportski uspeh, pa tako i moj, utemeljen je na upornim, iscrpljujućim treninzima i ličnom odricanju, neizbežan je i talenat ili Božiji dar kako ga osećam, a neophodna je i sportska sreća, koja je ovaj put bila na mojoj strani. Svoju radost, sreću i uspeh delim sa svojim sugrađanima u Novom Pazaru, gde je moja duša, ali i u širokom krugu prijatelja, komšija i divnih ljudi koji su me prihvatili u Beogradu. Uspesi i radosti traju kratko, tako da odmah po povratku u Srbiju već su isplanirane nove pripreme i treninzi, pa nisam u prilici odgovoriti mnogobrojnim pozivima i željenim proslavama.

Hamad Međedović je iskoristio priliku da se zahvali Novaku Đokoviću na svemu što je uradio, kao i svom timu, predvođenom Viktorom Troickim.

Đoković je veći čovek nego teniser, a onda možete zamisliti kakva je to gromada od čoveka kada je prvi reket sveta. Mom sadašnjem timu sa kojim radim na čelu sa Viktorom Troickim čija mi saradnja dosta znači, a ujedno smo ostvarili i najbolje rezultate.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet