ATPTenis

Medvedev: Siner će biti broj jedan u nekom trenutku

Najbolji ruski teniser je na Australijan openu stigao do finala, jednom rukom bio na pehar, da bi poklekao pred naletima Janika Sinera i dozvolio mu veliki preokret.

– Na ovom turniru je bio najbolji igrač na svetu, zato je osvojio grend slem. Ali ne znamo šta će se dalje dešavati. Trenutno je on u trci da bude broj jedan. Ako nastavi da igra ovako, ako nastavi da pobeđuje na ovakvim turnirima, on će biti broj jedan u jednom trenutku. Nikad ne znamo šta može da se desi. Mnoge stvari mogu da se dogode u karijeri. Zato mislim da je tenis lep sport jer ne možete gledati u budućnost.

Ne sumnja Danil Medvedev da će mlađi kolega u nekom trenutku biti svetski broj jedan, ali ni sebe ne otpisuje iz te trke.

– Ako ostane zdrav i igra ovako, u jednom trenutku će biti broj jedan. Dva meseca, godinu dana, dve, jednog momenta. Mnogi igrači su prošli razne stvari u sezonama i karijerama, videćemo kako će Janik da se nosi sa svim. I sebe sam stavio u dobru poziciju. Pretpostavljam da sam broj dva u trci. Daću sve od sebe da budem blizu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet