EngleskaFudbal

Megvajer: Teško mi je, želim da igram

Iskusni defanzivac je letos u poslednji čas odbio Vest Hem i odlučio da se bori za svoju ulogu u Mančester Junajtedu. U prva dva meseca u sezoni ima skromnu minutažu kod Erika ten Haga, što je pokrenulo nove priče o odlasku u nekom od naredna dva prelazna roka.

– Razumem zašto je to tako. Neću ni ja celog života sedeti u Junajtedu i igrati jednom mesečno. Ako se to nastavi, sigurno ću razgovarati sa čelnicima kluba. Trenutno sam potpuno usresređen na predstojeće važne kvalifikacione mečeve, a potom ću se fokusirati na to kako da ponovo zaslužim svoje mesto u klubu i pomognem mu da bude u situaciji koja mu dolikuje.

Na udaru je Hari Megvajer, sopstvenih i tuđih navijača, javnosti, i pored toga ne posustaje u pokušaju da preokrene situaciju u svoju korist.

– Verujem u sebe i sve što sam dosad uradio u karijeri, baš kao što bi to trebalo da radi bilo koji fudbaler. Ko god je rezervista ili ima malu minutažu veruje da zaslužuje da bude redovan starter, inače ne bismo se ni takmičili na vrhunskom nivou. Ni po tome se ne razlikujem od ostalih. Teško mi je, želim da igram i da se osećam cenjeno od strane kluba i saigrača. Trenutno je moja minutaža znatno manja i moram da se pobrinem da budem spreman kada mi se ukaže prilika.

Autor: K.S.

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet