EvroligaKošarka

Micić: Svake godine pričamo o odlasku u NBA, ko će da ide, a ko da ostane, a mi smo srećni ovde

Slavlje nakon nove titule prvaka Evrope se još uvek nije završilo a evropski mediji sele srpskog plejmejkera u NBA ligu.

Kada sam dolazio u Efes potpisao sam na godinu dana, a evo prođoše četiri. Svake godine pričamo o odlasku u NBA, ko će da ide, a ko da ostane, a mi smo srećni ovde. To treba da poštujemo, imamo izgrađenu hemiju, vlada porodična atmosfera, svakog novog dočekujemo raširenih ruku, to ću uvek ceniti. Ne razmišljam o odlasku ovde, tek smo završili utakmicu, imamo još do kraja sezone. Kada dođe vreme razmišljaću o tome, ovo je moj iskren odgovor.

Kako sam kaže, po prvi put u životu će odgledati snimak utakmice.

To su sve životna iskustva za koja moraš da budeš spreman. Prelep je osećaj pobediti i osvojiti titulu pred svim ovim navijačima, biti spreman na sve. To sve govori o karakteru. Najveću privilegiju pričinjava mi to što ovaj tim veruje u mene, što mi trener dopušta da igram ovako. Pogledaću snimke ovih utakmica, prvi put u životu ću da gledam sebe posle utakmice.

Osvrnuo se Micić na sve što ga je dovelo ovde gde je sada.

– Iskreno, ne znam kako je to biti previše skroman. Od trenutka kada sam bio u nekom padu, posle Bajerna i Zvezde, shvatio sam da nemaš ništa od toga ako si arogantan. Oduvek sam bio talentovani klinac koji obećava i onda sam shvatio da ništa ne vredi to što obećavaš, ako ne donosiš ništa na teren. Odluka da odem u Tofaš bila je prava. Nikada nisam bio lažno skroman, oduvek sam ovakav, uživam u životu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet