ABAKK PartizanKošarka

Micov: Više su novine pumpale povratak u Partizan

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje karijeru je završio nakon povratničke sezone u Budućnosti, odluka koju je pojasnio u razgovoru za Meridian sport.

– Ne bih u detalje, ali klub koji ne može da stane na noge koji nema rezultate baš baš dugi niz godina, tako da… Ima problema. Ja sam došao kao najiskusniji, pokušao sam savetima kroz ono što sam prošao, video, naučio i osvojio probao da prenesem nešto savetima i delima, međutim to nažalost nije ispalo tako, borili smo se koliko smo mogli i to je to. Možda je i bolje bilo da završavam nego da se razvlačim.

Pre povratka u Podgoricu mnogo se pisalo o želji da se vrati u Partizan, Vladimir Micov kaže da nije bilo kontakta na tu temu.

– To su više novine „pumpale“ da bih ako se kockice poklope želeo da završim karijeru u Partizanu, naravno, da imam da dam stvarno nešto, a ne da se razvlačim… Pritom ja nisam nikad bio duže nešto povređen u karijeri, pa da dođem samo da odrađujem uzimam pare da me „prozivaju“ navijači… Ja sam želeo samo ako se potrefi da dođem da pomognem klubu, da igram. Međutim nikakav kontakt nije postojao, mene niko nije kontaktirao. U tom trenutku Partizan je imao tri domaća igrača na mojoj poziciji, verovatno iz tog razloga, opet ja sam stariji, iskusniji, oni su dosta bili mlađi, ali opet su pod ugovorom, tako da – kontakta nije bilo. Iskreno da li postoji žal, ja ni za čim ne žalim u karijeri, sve što sam uradio, postigao, činio dobro, loše stvarno ni za čim ne žalim. To šta bi bilo kad bi bilo, i da mi je ova pamet onih godina, nema ništa od toga.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet