FudbalItalijaVESTI DANA

Mihajloviću se drma klupa, Bolonja traži zamenu?!

Tri kandidata se pominju.

Za njihove uslove, Bolonja je ambiciozno ušla u ovaj prelazni rok. Uloženo je skoro 28 miliona u dolaske među kojima je najzvučnije ime Džošua Zirkze. Ipak, početak sezone ne obećava, u prvih pet kola Serije A ekipa je upisala tri remija i dva poraza. Doduše, poražena je na gostovanjima Laciju i Milanu ali ipak, to za upravu nije zadovoljavajući start.

Sve ide toliko daleko da Nikolo Šira već nagoveštava moguću smenu Siniše Mihajlovića. Drugi mandat srpskog trenera traje već tri i po sezone, prošao je za to vreme i sa ekipom i na privatnom planu i dobro i zlo, kad se podvuče crta čini se da je Bolonja s njim stabilan član Serije A. Bez obzira na sve to, iako start sezone ne obećava ali je jasno da se sve može lako preokrenuti, izgleda da unutar kluba postoje nesuglasice, između Mihajlovića i predsednika Bolonje, Džoija Kaputa. Već su tri trenera kontaktirana povodom eventualnog preuzimanja klupe.

Prva želja je Paulo Sousa koji bi rado da se vrati u Italiju posle pet godina, u međuvremenu je radio na tri kontinenta. Druge dve opcije su Klaudio Ranijeri koji je bez posla posle kratkotrajnog izleta na klupu Votforda, i Tijago Mota, koji je po završetku prošle sezone napustio Speciju.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet