ABAEvroligaKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Mijailović: I dalje tražimo igrača na poziciji jedan

Predsednik Partizana u opširnom intervjuu za Republiku prokomentarisao je do sada urađeno u Evroligi i AdmiralBet ABA ligi.

Ne bih se složio da protekao dobar deo sezone, mi igramo oba takmičenja gotovo dva meseca, sezona je duga. Naši ciljevi su jasni, da igramo plej-of Evrolige i da osvojimo AdmiralBet ABA ligu. U ovom trenutku mi početak liči na prošlogodišnju sezonu. Imali smo dosta pehova oko povređenih igrača. Neverovatne stvari. Od Ponjitke smo više očekivali ali je povredio rame i tek sada se vraća u formu. Panter, koji je trebalo je da bude nosilac, loše je otvorio sezonu, povredio se, i sada se vratio u ekipu. Zato ne možemo da budemo zadovoljni postignutim rezultatima u potpunosti jer smo neke utakmice na jednu loptu izgubili.

Otkrio je Ostoja Mijailović da dolazak Bruna Kabokla ne znači da su crno-beli prestali sa aktivnostima na tržištu, moguće je da u nekom trenutku i konkurencija na spoljnim pozicijama bude dodatno pojačana.

Jasno je meni da navijači žele da imamo ceo sastav na početku sezone, ali ne dovodimo igrače da budu samo broj. Čekali smo centra i dočekali, Kaboklo se pokazalo da je onaj igrač koji nama treba. Mi smo na tržištu od početa sezone, ali ako ne nađemo što nama odgovara nećemo dovoditi samo da popunimo broj. I dalje tražimo igrača na poziciji jedan. Ako u tome uspemo, probaćemo da ga dovedemo. Mi smo potrošili budžet, ali naći ćemo dodatni novac ako bude potrebno.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet