Ostali sportoviVESTI DANA

Mijailović i JSD: Uvek ću slušati volju navijača

Organi JSD Partizan doneli su odluku o formiranju radnog tela koje treba da pokrene raspravu o eventualnom izbacivanju prefiksa ,,jugoslovensko“ iz naziva Sportskog društva, o čemu je govorio predsednik istog, pojasnivši situaciju.

Niko nije rekao da će se menjati naziv Partizana, već da želimo otvaranje diskusije na tu temu. Poslednjih godina na našu adresu stiglo je mnogo zahteva za izbacivanje prefiksa „jugoslovensko“ iz imena kluba.

Teško je reći na kakav način će ova ideja biti dočekana, mogu se čuti argumenti za i protiv, javno mnjenje naklonjeno crno-belima je podeljeno po oovm pitanju. Ostoja Mijailović poručuje da će volja navijača biti presudna za konanu odluku.

 Vlasnici članskih karata bi trebalo uvek da glasaju o najvažnijim strateškim stvarima u vezi sa klubom. Ja ću uvek slušati volju većine naših navijača, oni su suština postojanja velikog brenda kao što je Partizan. Ne zaboravite da je JSD Partizan jedno od najtrofejnijih sportskih društava u Evropi.

Potpredsednik JSD Partizan i predsednik odbojkaškog kluba, Željko Tanasković nadovezao se rekavši da će pored promene zvaničnog naziva biti diskusije i o promeni grba, što će, nema sumnje, izazvati još više polemike.

Ideja je da se najpre pokrene diskusija između pravih i iskrenih partizanovaca. Razmotriće se sve opcije i želimo da se u raspravu uključe članovi svih klubova naše crno-bele porodice, kao i bivši i sadašnji sportisti Partizana. Nismo razmatrali opciju promene grba ukoliko dođe do promene zvaničnog naziva Sportskog društva, ali i o toj opciji će se diskutovati kada za to dođe vreme.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet