EvrokupKošarka

Mijailović: Partizan ostaje bez milion evra zbog izlaska iz Arene!

Izlazak Partizana iz Štark Arene na skoro tri meseca će klub koštati mnogo, sa sportske i finansijske strane, rekao je predsednik kluba Ostoja Mijailović.

„Zabrinut sam. Ako uzmemo u obzir da se u drugom delu sezone igraju odlučujući mečevi, siguran sam da bi Arena tri naredna meseca na svakoj utakmicu imala više od 10.000 gledalaca. Po našoj proceni izlazak iz Arene će klub koštati najmanje milion evra. To je užasno veliki novac za Partizan, kako ćemo pokriti taj novac u kasi za sada ne znam“, ocenio je predsednik KK Partizan u izjavi Tanjugu.

„Ekipa je navikla na Arenu, imamo rezultat u kontinuitetu, svaka promena parketa, koševa i ambijenta remeti postavljeni sistem. Nadam se da ćemo ovu promenu brzo preboleti“, dodaje Mijailović.

Ipak, Mijailović je napomenuo i da je Svetsko atletsko prvenstvo u dvorani veliki događaj za Beograd i Srbiju. Takođe, predsednik Partizana je istakao da će biti potrebno pronaći novi prostor i za treninge.

„Mala dvorana Arene je naš dom tri godine unazad, tamo je naša teretana i sva potrebna medicinska oprema koju je klub nabavio poslednjih godina“.

Mijailović je svestan da kapacitet hale „Aleksandar Nikolić“ u pojedinim mečevima neće biti dovoljan da primi sve navijače.

„Ispred kluba se najiskrenije izvinjavam svim našim navijačima koji na pojedinim utakmicama neće moći da uđu u halu „Aleksandar Nikolić“. Siguran sam da će razumeti našu situaciju i da će ostati uz naš Partizan i ove momke koji zaista zaslužuju snažnu podršku“, zaključio je Mijailović.

Autor: K.S.

pbg

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet