FK PartizanFudbalKK PartizanKošarkaVESTI DANA

Mijailović: Zabrinut sam zbog stadiona pod hipotekom

Gostujući na TV Prva, predsednik košarkaškog kluba Partizan govorio je o temama koje su mu najbliže kao prvom funkcioneru kluba, poput ostatka duga za porez, za koji je ponovio da će uskoro biti rešen.

Još 3.400.000. Objasniću. Potpisali smo sa Poreskom upravom ugovor o reprogramu. Do sada smo uplatili 5.600.000 za porez. Iskoristili smo donaciju koju smo dobili od navijača. Ostala je još glavnica državi Srbiji, od 3.400.000 miliona i tada ćemo ukupno isplatiti sve. Mi ćemo ove sezone ukupno uplatiti na ime poreza čak 9.000.000.

Javnosti se obratio i sa pozicije prvog čoveka JSD Partizan, Ostoja Mijailović je zabrinut za stadion fudbalskog kluba.

Kao predsednik JSD jako sam zabrinut za stadion Partizana, jer postoji mogućnost da ostanemo bez najvrednije imovine koju imamo. Milorad Vučelić je stavio hipoteku na ime poreza 11,7 miliona zbog dugova u FK Partizan. Predsednik je prošle godine izneo podatak da FK Partizan duguje više od 20 miliona evra. Država je, kao što vidimo, krenula da naplaćuje porez. Šta ćemo da radimo kada dođe na red Fudbalski klub, a stadion je pod hipotekom? Dakle, država će moći da preuzme stadion pod svoju kontrolu.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Back to top button
Admiral Bet