ABAKošarka

Mijatović: Čačanska publika ove godine ima priliku da uživa u prelepim utakmicama koje igram

Veliku pobedu ostvario je Borac u 20. kolu AdmiralBet ABA lige, savladavši SC Derbi rezultatom 92:90, napravili su bitan korak na putu ka željenom opstanku.

– Čačanska publika ove godine ima priliku da uživa u prelepim utakmicama koje igramo. Videli ste kako igraju ekipe ovde, kao da je borba za život. SC Derbi je izvanredna ekipa, pravi hit ove sezone. Videli ste kakav spejsing imaju, sa Tasićem na petici, kakve šutere… Megi je najbolji trojkaš NCAA svih vremena. To je ekipa koja je nezgodna, teško ju je braniti, igra napadačku košarku.

Sipa pohvale Mijatović šakom i kapom, hvali ceo tim ali je i izdvojio one koji su bili glavne poluge na ovom meču.

– Posle duže pauze koju smo imali, očekivao sam da će nam biti mnogo teško da uđemo u ritam. Međutim, izvukli smo utakmicu na pravi način. Opredelili smo se da poslednji minut branimo dva napada, odbranili smo. Svaki od igrača bio je junak za sebe. Četvorica dvocifrenih. Kada imate takvu utakmicu, teško je izgubiti. Imali smo 20 skokova više, 40 odsto šuta za tri, i izvlačili smo utakmicu u poslednjoj odbrani. Fantastične role Lešića, Hejla, Tomaševića, Boldvina, Čarapića, koji je takav posao odradio u odbrani… Megi je pogodio tri trojke, ali preteške. Ostavio je srce na parketu. Mnogo je doprineo da se održimo. Njegova uloga bila je vrlo bitna. Još smo u životu, okrećemo se Baru. Nemamo prostora za dugoročne planove, idemo utakmicu za utakmicu. Mart je nama život za opstanak u ABA ligi. Nadamo se da ćemo protiv Mornara biti jači za Marka Radonjića, da je u pitanju samo istegnuće mišića.

Iskoristio je priliku i da se zahvali navijačima za podršku.

– Hvala čačanskoj publici koja nas je podržala i prepoznala momenat. Samo sa njima možemo da izguramo ovu priču. Najbolja je u Srbiji i jedino sa njima možemo da ispunimo zadatak.

Autor: K.S.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Povezane vesti

Pogledaj takodje..
Close
Back to top button
Admiral Bet